O nas

Stranke o nas

Vizija računovodstvo

Svetovalka za spletno računovodstvo.
Svetovalka za spletno računovodstvo.

“Naša ekipa visoko usposobljenih svetovalcev vam je vedno na voljo pri podpori za spletni program Vizija on-line. Naše stranke se na nas obračajo tudi pri davčnih vprašanjih in splošnih podjetniških dilemah.”

Temelji računovodskega servisa Vizija segajo v leto 1993. Že takrat smo, sicer kot majhen računovodski servis, imeli pomembno vlogo pri razvoju računovodske dejavnosti v Sloveniji. V vsem tem času smo pridobili ogromno izkušenj in znanj. Danes več kot 100 redno zaposlenih vrhunskih strokovnjakov neprestano izpopolnjuje svoja znanja z računovodskega področja. Vse to nam pomaga, da smo postali in ostali vodilno podjetje v Sloveniji na področju poslovnega svetovanja in računovodstva.

DSC01895
vizija-onas

Svoje računovodske storitve nudimo več kot 2000 strankam najrazličnejših dejavnosti in oblik širom Slovenije in tudi v tujini. S paketom Vizija Simple pa smo se približali še najsodobnejšem segmentu podjetnikov, ki si želijo z uporabo sodobnih spletnih tehnologij znižati strošek računovodskih storitev na minimum in so zato pripravljeni svoje poslovanje prilagoditi na pregleden spletni program. Paket je torej namenjen  podjetnikom, ki si želijo sodobno, celovito storitev in ugodno ceno.

Več o računovodskem servisu Vizija